Fonds d'artichaut aux fruits de mer

Fonds d'artichaut aux fruits de mer

3.0 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portions

Składniki

  • d'eau
    100 g
  • de vin blanc
    100 g
  • de moules fraîches, préalablement nettoyées
    500 g
  • de coques fraîches, préalablement dégorgées
    500 g
  • de palourdes fraîches préalablement dégorgées
    500 g
  • fonds d'artichaut surgelés
    18
  • de persil frais, équeutés
    5 brins
  • de cerfeuil frais
    5 brins
  • d'aneth frais
    2 brins
  • d'huile d'olive
    40 g
  • de jus de citron fraîchement pressé (1 citron jaune env.)
    40 g
  • d'échalotes
    30 g
  • de lardons fumés
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 174 kcal / 732.3 kJ
Białko 10.2 g
Tłuszcz 11.3 g
Węglowodany 4.2 g
Błonnik 7.2 g
Tłuszcz nasycony 2.5 g
Sód 295.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...