Bûche de la mer

Bûche de la mer

3.8 12 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 13 godz.
8 parts

Składniki

La veille
  • d'échalotes
    80 g
  • de gingembre frais (opcjonalnie) coupé en morceaux
    30 g
  • de chair de potiron détaillée en cubes
    100 g
  • de beurre coupé en morceaux
    20 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    6 pincées
  • de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • de filet de lieu noir sans peau
    600 g
  • blancs d'œufs
    2
  • le jus d'un citron jaune
  • de crème liquide 30-40% m.g. très froide
    200 g
Le jour même
  • feuilles de nori
    10

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 242.5 kcal / 1011.5 kJ
Białko 23.5 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 5.4 g
Błonnik 9.6 g
Tłuszcz nasycony 6.9 g
Sód 870.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...