Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1100 g d'eau
- 1000 g de châtaignes, fraîches et non pelées, incisées
- 400 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille, coupée en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 3119 kJ / 745 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 171 g
- Tłuszcz
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Marrons glacés
72h
Sucre orange-épices de Noël
2h
Nougats noirs
3h
Chutney pomme-gingembre et chutney de mangue épicée
1 Std. 40 Min
Sucre au thym
Brak ocen
Sucre citron-cardamome
2h
Figues vapeur et sirop au vin rouge
35 Min
Pistou de fanes de carottes
5min
Confiture de pommes à la pâte d'amande
25 Min
Gelée de raisin
6h
Confiture de vin aux épices
12h
Crème de marrons
45 Min