Urządzenia i Akcesoria
Marrons au sirop
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 bocaux
Składniki
-
1100 g d'eau
-
1000 g de châtaignes, fraîches et non pelées incisées
-
400 g de sucre en poudre
-
1 gousse de vanille coupée en morceaux
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 bocal
Białko
5 g
Kalorie
3119 kJ /
745 kcal
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
171 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gelée de coing et pâte de fruits
72 godz.
Pâte de coings
1 godz. 45 min
Chutney à la cerise
50 min
Sucre pralines roses
5 min
Gelée de queues de fraise
1 godz.
Marrons glacés
72 godz.
Nougat de Montélimar
3 godz. 30 min
Compote coing-pomme-framboise
30 min
Compote pommes-châtaignes
20 min
Crème de marrons
45 min
Gelée de coing
1 godz.
Gelée et pâte de coing
24 godz.