![Marrons au sirop Marrons au sirop](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/982E0A1E-10B7-492B-BDED-2501994163E9/Derivates/B4538945-DFFA-4B20-A311-D2F6346E4C1B.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1100 g d'eau
- 1000 g de châtaignes, fraîches et non pelées, incisées
- 400 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille, coupée en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 3119 kJ / 745 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 171 g
- Tłuszcz
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chaudrée de moules
35 min
Compote coing-pomme-framboise
30 Min
Confiture de tomates vertes
24hod.
Gelée de coing
1 Std.
Confiture melon-anis
6 godz.
Crème de marrons
45 Min
Gelée de coing et pâte de fruits
72 godz.
Gelée et pâte de coing
24hod.
Sucre orange-épices de Noël
2h
Sucre citron-cardamome
2h
Figues vapeur et sirop au vin rouge
35 min
Pâte de coings
1h 45min