Marrons au sirop

Marrons au sirop

4.4 8 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 bocaux

Składniki

  • 1100 g d'eau
  • 1000 g de châtaignes, fraîches et non pelées incisées
  • 400 g de sucre en poudre
  • 1 gousse de vanille coupée en morceaux

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 bocal

Białko 5 g
Kalorie 3119 kJ / 745 kcal
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 171 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...