![Rillettes aux restes de pot-au-feu Rillettes aux restes de pot-au-feu](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/03AF6B58-2A12-4B63-AC5F-ACC334FA8C30/Derivates/c214e674-2a42-4ef8-8844-28338dcfe726.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 brins de persil frais, équeutés
- 3 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 1 gousse d'ail
- 70 g de graisse de canard
- 400 g de viande de bœuf cuite (reste de pot-au-feu)
- 100 g de bouillon de pot-au-feu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 861 kJ / 206.5 kcal
- Białko
- 18.5 g
- Węglowodany
- 1.7 g
- Tłuszcz
- 13.8 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Terrine de campagne
4 Std. 30 Min
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Pâté en croûte
7 Std. 45 Min
Rillettes de poulet façon basquaise
55 min
Rillettes de truite
3h 30min
Galantine de volaille, farce au boudin blanc et à la pistache
13sa 15 dk
Confiture de vin aux épices
12h
Pâté de campagne
48h
Céleri rémoulade
10 min
Rillettes de porc tradition
12h
Délice de foies au riesling
2 godz. 50 min
Pâté de pommes de terre à la viande
1h 15 min