
Urządzenia i Akcesoria
Rillettes aux restes de pot-au-feu
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
de persil frais équeutés2 brins
-
de coriandre fraîche équeutés3 brins
-
d'échalotes coupées en deux60 g
-
gousse d'ail1
-
de graisse de canard70 g
-
de viande de bœuf cuite (reste de pot-au-feu)400 g
-
de bouillon de pot-au-feu100 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
206.5 kcal /
861 kJ
Białko
18.5 g
Tłuszcz
13.8 g
Węglowodany
1.7 g
Błonnik
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Rillettes et tartinades
10 Przepisów
Francja
Francja