Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 brins de persil frais, équeutés
- 3 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 1 gousse d'ail
- 70 g de graisse de canard
- 400 g de viande de bœuf cuite (reste de pot-au-feu)
- 100 g de bouillon de pot-au-feu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 861 kJ / 206.5 kcal
- Białko
- 18.5 g
- Węglowodany
- 1.7 g
- Tłuszcz
- 13.8 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rillettes de porc tradition
12h
Terrine de foies de volaille au porto
5 Std. 50 Min
Rognons de veau sauce madère
20 Min
Délice de foies au riesling
2h 50min
Pâté de Pâques
2 Std.
Terrine bressane
24h
Rillettes de lapin
12h
Terrine de viandes express
1 godz. 5 min
Rillettes de truite
3h 30min
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Rillettes de poulet
6h
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24 Std. 20 Min