Poires aux fruits rouges et à la violette

Poires aux fruits rouges et à la violette

4.3 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    600 g
  • de poires (4), mûres avec la peau, coupées en 2, le cœur retiré
    800 g
  • de fruits rouges variés surgelés
    300 g
  • de sucre en poudre
    50 g
  • de fécule de maïs
    1 c. à soupe
  • sirop de violette
    2 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 59 kcal / 250 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 41 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...