Poires aux fruits rouges et à la violette

Poires aux fruits rouges et à la violette

4.3 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 portions

Składniki

  • 600 g d'eau
  • 800 g de poires (4), mûres avec la peau, coupées en 2, le cœur retiré
  • 300 g de fruits rouges surgelés variés
  • 50 g de sucre en poudre
  • 1 c. à soupe de fécule de maïs
  • 2 c. à soupe sirop de violette

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 1 g
Kalorie 250 kJ / 59 kcal
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 41 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...