Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g d'eau
- 800 g de poires (4), mûres avec la peau, coupées en 2, le cœur retiré
- 300 g de fruits rouges variés surgelés
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 2 c. à soupe sirop de violette
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 250 kJ / 59 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 0 g
Alternatywne przepisy
Glace à la verveine et poires aux épices
13 godz. 35 min
Soupe de poire au vin rouge
20 Min
Soufflé à l'ananas
35min
Crème d'amande aux raisins
1hod. 40min
Râble de lapin aux abricots et à la vanille
45 Min
Pêches pochées, framboises, amandes
45 Min
Pêche pochée au thym
3u. 20min
Fondue de poireau orange et cumin
30min
Soufflé aux agrumes
30min
Farce aux fruits secs pour volaille
15 Min
Riz au lait, poires pochées et sauce chocolat
1h 20min
Pommes cuites à la cannelle
35min