Eton mess, fraises et rhubarbe

Eton mess, fraises et rhubarbe

4.4 24 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

La compotée de rhubarbe
  • de sucre en poudre
    100 g
  • gousse de vanille fendue et grattée
    1
  • de rhubarbe pelée et en morceaux
    500 g
La chantilly
  • de crème liquide entière bien froide
    400 g
  • de sucre en poudre
    40 g
  • de mascarpone bien froid
    2 c. à soupe
  • de meringues
    100 g
  • de fraises fraîches en lamelles
    250 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 626 kcal / 2619 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 33 g
Węglowodany 73 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...