Crème d'abricot aux perles du Japon et compotée de pêches à la verveine

Crème d'abricot aux perles du Japon et compotée de pêches à la verveine

3.8 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 portions

Składniki

Compotée de pêches à la verveine
  • pêches bien mûres, coupées en quatre
    8
  • de sucre en poudre
    40 g
  • gousse de vanille fendue en deux dans la longueur
    1
  • de verveine citronnelle
    15 feuilles
Crème d'abricot aux perles du Japon
  • d'abricots frais coupés en deux
    500 g
  • d'eau
    60 g
  • de mascarpone
    80 g
  • de perles du Japon
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 240.5 kcal / 1023.3 kJ
Białko 2.2 g
Tłuszcz 5.5 g
Węglowodany 46.5 g
Błonnik 5.2 g
Tłuszcz nasycony 3.5 g
Sód 0.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...