Semoule à la noisette, compotée d'abricots au romarin

Semoule à la noisette, compotée d'abricots au romarin

2.9 8 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 660 g boisson végétale à la noisette
  • 65 g de semoule de blé dur fine
  • 180 g d'abricots frais coupés en quatre
  • 3 feuilles de romarin frais hachées
  • 1 - 2 c. à café de sucre en poudre (facultatif)
  • 55 g de noisettes décortiquées, non émondées
  • 1 c. à soupe d'eau

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 3.8 mg
Białko 10 g
Kalorie 2031.8 kJ / 486 kcal
Tłuszcz 15.3 g
Błonnik 4.3 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Węglowodany 75.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...