Salade de raie

Salade de raie

4.3 16 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions

Składniki

  • 500 g d'aile de raie
  • 9 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 9 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 100 g d'oignon coupé en deux
  • 100 g de carotte coupée en tronçons
  • 50 g d'huile d'olive
  • 1000 g d'eau
  • 300 g de lentilles vertes sèches
  • 1 branche de thym frais
  • 1 feuille de laurier
  • 30 g d'échalotes
  • 30 g de vinaigre de framboise
  • 3 brins de persil frais, équeutés
  • 35 - 40 framboises fraîches (opcjonalnie)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1057.3 mg
Białko 39.5 g
Kalorie 2026.8 kJ / 480.3 kcal
Tłuszcz 15 g
Błonnik 12.8 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 45.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...