Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons

Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons

4.8 10 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions

Składniki

  • 800 g d'aile de raie épaisse
  • 350 g d'eau
  • 2 brins de thym frais
  • 2 brins de persil plat frais
  • 1 feuille de laurier
  • 1 pamplemousse
  • 2 oranges
  • le jus d'un citron vert
  • fleur de sel
  • poivre noir fraîchement moulu
  • 100 g d'huile d'olive et 1 c. à soupe pour les croûtons
  • 85 g de baguette
  • 4 sucrines
  • 40 g d'algues wakamé fraîches
  • 2 c. à soupe de câpres en saumure

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 38 g
Kalorie 2137 kJ / 507 kcal
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 20 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...