Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons

Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons

4.8 8 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions

Składniki

  • d'aile de raie épaisse
    800 g
  • d'eau
    350 g
  • de thym frais
    2 brins
  • de persil plat frais
    2 brins
  • feuille de laurier
    1
  • pamplemousse
    1
  • oranges
    2
  • le jus d'un citron vert
  • fleur de sel
  • poivre noir fraîchement moulu
  • d'huile d'olive et 1 c. à soupe pour les croûtons
    100 g
  • de baguette
    85 g
  • sucrines
    4
  • d'algues wakamé fraîches
    40 g
  • de câpres en saumure
    2 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 507 kcal / 2137 kJ
Białko 38 g
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 20 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...