Verdure in umido

Verdure in umido

4.6 91 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 50 g di pancetta a cubetti
  • 150 g di cipolla a fette
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 250 g di polpa di pomodoro
  • 200 g di melanzane a dadini (2-3 cm)
  • 150 g di peperoni gialli puliti e a pezzi (4 cm)
  • 150 g di peperoni rossi puliti e a pezzi (4 cm)
  • 1 cucchiaino di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 5 g
Kalorie 904 kJ / 216 kcal
Tłuszcz 167 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 10 g
Węglowodany 10.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...