Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di finocchi a spicchi o a tocchetti
- 40 g di burro
- 25 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di curry in polvere
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 2 sogliole, eviscerate e pulite (150-200 g circa cad.)
- 500 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1561 kJ / 373 kcal
- Białko
- 38.6 g
- Węglowodany
- 11.7 g
- Tłuszcz
- 19.4 g
- Błonnik
- 2.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40min
Contorno di verdure di stagione al Varoma
35min
Involtini di platessa con pesto di basilico e fagiolini
30min
Coda di rospo con verdure
40min
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50min
Sogliola al vapore con verdurine
45min
Filetti di orata al tè e zenzero con fagiolini
40min
Verdure miste al cartoccio
35min
Filetto di trota con purea di broccoli
50min
Bresaola con spinaci e bietoline
40min
Sogliola al vapore con insalata russa
35min