Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di finocchi a spicchi o a tocchetti
- 40 g di burro
- 25 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di curry in polvere
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 2 sogliole, eviscerate e pulite (150-200 g circa cad.)
- 500 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1561 kJ / 373 kcal
- Białko
- 38.6 g
- Węglowodany
- 11.7 g
- Tłuszcz
- 19.4 g
- Błonnik
- 2.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Patè di platessa con sabbiolina di pistacchi
30min
Pesce spada con fagiolini e olive
40min
Orata al sale
40min
Gamberi in insalata esotica
30min
Sogliola al vapore con verdurine
45 Min
Salmone al cartoccio
35min
Filetti di orata al tè e zenzero con fagiolini
40min
Coda di rospo con verdure
40min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 min
Platessa al pomodoro
30min
Sogliola al vapore con insalata russa
35min