Risotto carote e bacon
TM5 TM6

Risotto carote e bacon

4.6 (89 ocen)

Składniki

  • 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 200 g di carote, pelate a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di scalogno a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 90 g di Gin
  • 800 g di brodo vegetale
  • 1 cucchiaino di sale
  • 8 fette di bacon
  • 10 g di burro

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2406 kJ / 575 kcal
Białko
19.6 g
Węglowodany
68.8 g
Tłuszcz
24 g
Tłuszcz nasycony
49 g
Błonnik
2.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy