Sogliola al vapore con insalata russa

Sogliola al vapore con insalata russa

4.1 37 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 100 g di carote pelate e a dadini (1 cm)
  • 200 g di patate pelate e a dadini (1 cm)
  • 150 g di piselli surgelati
  • farina tipo 00 q.b.
  • 4 filetti di sogliola freschi (100 g l'uno)
    4 filetti di sogliola, surgelati, decongelati (100 g l'uno)
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • 5 g di burro
  • 500 g di acqua
  • 150 g di maionese
  • ½ cucchiaino di zenzero in polvere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 507 kcal / 2121 kJ
Białko 38.7 g
Tłuszcz 30.7 g
Węglowodany 18.1 g
Błonnik 1.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...