Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di carote, pelate e a dadini (1 cm)
- 200 g di patate, pelate e a dadini (1 cm)
- 150 g di piselli surgelati
- farina tipo 00 q.b.
-
4
filetti di sogliola freschi (100 g l'uno)
lub 4 filetti di sogliola surgelati, decongelati (100 g l'uno) - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 5 g di burro
- 500 g di acqua
- 150 g di maionese
- ½ cucchiaino di zenzero in polvere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2121 kJ / 507 kcal
- Białko
- 38.7 g
- Węglowodany
- 18.1 g
- Tłuszcz
- 30.7 g
- Błonnik
- 1.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Platessa al pomodoro
30min
Cotechino e lenticchie
1h
Filetti di merluzzo con contorno di cavolo nero
1h
Sogliola al vapore con piselli
40min
Orata al sale
40min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35min
Merluzzo al vapore con riso e spinaci
30min
Sogliola gratinata e mele
40min
Sogliola al vapore con verdurine
45min
Gallinella con macedonia di verdure in olio aromatico
40min
Filetti di cernia con salsa al pomodoro
1h