Maquereaux sauce au citron et brocolis

Maquereaux sauce au citron et brocolis

3.9 45 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 550 g d'eau
  • 600 g de brocolis détaillés en bouquets
  • 4 maquereaux frais, vidés
  • 4 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 4 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 60 g de jus de citron
  • 35 g d'échalote
  • 4 brins de persil frais équeutés
  • 1 c. à café de fécule de maïs
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 1 c. à café de fond de poisson

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1025.8 mg
Białko 124.5 g
Kalorie 5849.3 kJ / 1405.5 kcal
Tłuszcz 97.8 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 34.3 g
Węglowodany 5.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...