Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Lotte, pomme de terre et poivron (cuisson sous vide)
TM6

Lotte, pomme de terre et poivron (cuisson sous vide)

4.7 (3 oceny)

Składniki

  • 25 g d'olives noires dénoyautées
  • 60 g d'huile d'olive extra vierge
  • 20 g de vinaigre balsamique
  • 2 c. à café d'origan déshydraté
  • 35 g de jus de citron
  • ¼ de c. à café de sel et 3-4 pincées
  • 4 filets de lotte, sans peau et sans arêtes (environ 150 g chacun, 2 cm d'épaisseur)
  • 1 - 2 pincées de poivre moulu
  • l'eau
  • 400 g de pommes de terre, coupées en rondelles
  • 200 g de poivron, coupé en lanières
  • glaçons

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1522.5 kJ / 363.3 kcal
Białko
30 g
Węglowodany
20.5 g
Tłuszcz
17 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Błonnik
3.8 g
Sód
734 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy