Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 gousses d'ail
- 2 brins de persil frais
- 2 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- 2 branches de thym frais, effeuillées
- 70 g d'huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 301 kJ / 73 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sandwich aux légumes et crevettes sautés
40min
Poisson à la mode du Yucatán cuit dans des feuilles de bananier avec du riz au maïs
1 Std.
Pizza aux légumes
3 Std. 10 Min
Tempura de calamars
40min
Sardines grillées
15 Min
Tajine d'agneau sucré (m'rozia)
3h 15min
Marinade pour poisson - Inspiration asiatique
5 Min
Marinade poisson - Inspiration méditerranéenne
5 Min
Poulet mariné cuit sur la braise
12h
Sardines à la marocaine
25 Min
Salade de carottes, pesto de coriandre
35min
Sauce Messine
10 Min