Soufflé aux endives et parmesan

Soufflé aux endives et parmesan

3.6 81 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 portions

Składniki

  • 80 g d'oignon coupé en morceaux
  • 1 gousse d'ail
  • 15 g de beurre et un peu pour les moules
  • 250 g de riz long blanc
  • 500 g de bouillon de légumes
  • 400 g d'endives (4 petites endives), coupées en quatre
  • 150 g de jambon taillé en lanières
  • 200 g de parmesan râpé
  • 2 œufs
  • 20 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • du poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 588.4 mg
Białko 17.9 g
Kalorie 1206.9 kJ / 287.1 kcal
Tłuszcz 12.1 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 6.9 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji

Może spodoba Ci się również...