Soufflé aux endives et parmesan

Soufflé aux endives et parmesan

3.5 80 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en morceaux
    80 g
  • gousse d'ail
    1
  • de beurre et un peu pour les moules
    15 g
  • de riz long blanc
    250 g
  • de bouillon de légumes
    500 g
  • d'endives (4 petites endives), coupées en quatre
    400 g
  • de jambon taillé en lanières
    150 g
  • de parmesan râpé
    200 g
  • œufs
    2
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    20 g
  • du poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 287.1 kcal / 1206.9 kJ
Białko 17.9 g
Tłuszcz 12.1 g
Węglowodany 26 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 6.9 g
Sód 588.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji

Możesz także polubić...