Papillote de truite aux pommes et curry

Papillote de truite aux pommes et curry

4.4 42 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 50 g d'échalote coupée en deux
  • 4 - 5 brins de persil plat frais
  • 2 pommes épluchées et détaillées en lamelles
  • 4 filets de truite désarêtés (120-150 g/pers.)
  • 4 c. à soupe rase de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • 4 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 4 pincées de poivre 5 baies à ajuster en fonction des goûts
  • 1 c. à café de curry en poudre
  • 30 g d'amandes effilées grillées à sec
  • 1000 g d'eau

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 29 g
Kalorie 1332 kJ / 318 kcal
Tłuszcz 15.8 g
Węglowodany 15.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...