Papillote de truite aux pommes et curry

Papillote de truite aux pommes et curry

4.3 41 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • d'échalote coupée en deux
    50 g
  • de persil plat frais
    4 - 5 brins
  • pommes épluchées et détaillées en lamelles
    2
  • filets de truite désarêtés (120-150 g/pers.)
    4
  • de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
    4 c. à soupe rase
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • de poivre 5 baies à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • de curry en poudre
    1 c. à café
  • d'amandes effilées grillées à sec
    30 g
  • d'eau
    1000 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 318 kcal / 1332 kJ
Białko 29 g
Tłuszcz 15.8 g
Węglowodany 15.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...