Papillotes de cabillaud, chou et champignons

Papillotes de cabillaud, chou et champignons

3.0 34 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 35 g d'échalotes
  • 150 g de champignons de Paris frais
  • 500 g d'eau
  • 4 pavés de cabillaud, sans peau (500 g en tout)
  • 250 g de carottes coupées en spaghetti (2 carottes env.)
  • 100 g de chou en fines lamelles
  • 2 oranges détaillées en segments
  • du poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • le jus de 2 citrons jaunes
  • 3 c. à soupe de sauce de soja

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 33 g
Kalorie 799 kJ / 188 kcal
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...