Papillotes de cabillaud, chou et champignons

Papillotes de cabillaud, chou et champignons

3.0 34 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • d'échalotes
    35 g
  • de champignons de Paris frais
    150 g
  • d'eau
    500 g
  • pavés de cabillaud, sans peau (500 g en tout)
    4
  • de carottes coupées en spaghetti (2 carottes env.)
    250 g
  • de chou en fines lamelles
    100 g
  • oranges détaillées en segments
    2
  • du poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • le jus de 2 citrons jaunes
  • de sauce de soja
    3 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 188 kcal / 799 kJ
Białko 33 g
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...