Porc aux navets, au miel et à l'orange

Porc aux navets, au miel et à l'orange

3.7 70 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 200 g de jus d'orange
  • 40 g de beurre
  • 40 g de miel
  • 600 g de navets pelés et coupés en quatre
  • du sel
  • 1 c. à soupe rase de fécule de maïs diluée dans 1 c. à soupe d'eau
  • 600 g d'échine de porc en dés de 2 cm
  • du poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 29 g
Kalorie 1986 kJ / 476 kcal
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 22 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...