Parmentier de poisson et chou vert

Parmentier de poisson et chou vert

4.2 40 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 portions

Składniki

  • d'eau
    1800 g
  • de lait
    500 g
  • de filets de haddock coupés en trois
    800 g
  • de chou vert coupé en lanières
    350 g
  • de pommes de terre farineuses, spécial purée coupées en cubes (2 cm)
    1000 g
  • gousse d'ail
    1
  • de beurre doux
    30 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    150 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de poivre noir moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de ciboulette fraîche ciselé
    1 bouquet
  • de jus de citron jaune non traité
    1 filet

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 333 kcal / 1401 kJ
Białko 28.8 g
Tłuszcz 12.4 g
Węglowodany 24.8 g
Błonnik 3.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...