
Wersje kompatybilne
Salade de hareng fumé aux pommes de terre et pistaches
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 800 g de pommes de terre détaillées en cube (2 cm env.)
- 60 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 250 g filets de hareng fumés coupés en morceaux
- 100 g d'oignon rouge coupé en deux
- 1 c. à soupe de moutarde à l'ancienne
- 3 c. à soupe de vinaigre de cidre
- 30 g d'huile d'olive
- 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre 5 baies à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 255 kcal / 1069 kJ
- Białko
- 12.2 g
- Tłuszcz
- 13.2 g
- Węglowodany
- 22.2 g
- Błonnik
- 3.5 g