
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de patate douce détaillée en dés (2 cm env.)
- 3 gousses d'ail non épluchées
- 15 g d'huile d'olive
- du sel à ajuster en fonction des goûts
- du poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de pain rassis
- 3 branches de persil plat frais ciselées
- 1 pincée de piment d'Espelette
- 600 g d'eau
- 300 g de filet de lieu jaune sans peau
- 40 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 630.5 kcal / 2661.5 kJ
- Białko
- 35.5 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Węglowodany
- 82 g
- Błonnik
- 8.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Sód
- 944.5 mg