Le cabillaud à la crème d'érable

Le cabillaud à la crème d'érable

4.3 161 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 130 g d'oignons coupés en deux
  • 20 g d'huile d'olive
  • 4 dos de cabillaud (150 g env. chacun)
  • 4 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 4 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 200 g crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • ½ c. à café de curry en poudre
  • 1 c. à café de gingembre en poudre
  • 2 c. à soupe de sirop d'érable
  • 350 g d'eau

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 28.8 g
Kalorie 1516.2 kJ / 364.5 kcal
Tłuszcz 23 g
Błonnik 0.8 g
Węglowodany 10.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...