Clafoutis salé à la brousse et aux tomates cerise

Clafoutis salé à la brousse et aux tomates cerise

3.9 128 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 75 g de farine tamisée
  • 200 g de lait
  • 4 œufs
  • 300 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 200 g de fromage de brousse de brebis, égoutté
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 1 gousse d'ail
  • beurre pour le moule
  • 250 g de tomates cerise coupées en deux
  • 2 branches de thym frais effeuillées
  • 3 feuilles de laurier frais

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 526 kcal / 2198 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 40 g
Węglowodany 24 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...