Clafoutis salé à la brousse et aux tomates cerise

Clafoutis salé à la brousse et aux tomates cerise

3.9 129 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • de farine tamisée
    75 g
  • de lait
    200 g
  • œufs
    4
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    300 g
  • de fromage de brousse de brebis, égoutté
    200 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • gousse d'ail
    1
  • beurre pour le moule
  • de tomates cerise coupées en deux
    250 g
  • de thym frais effeuillées
    2 branches
  • feuilles de laurier frais
    3

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 526 kcal / 2198 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 40 g
Węglowodany 24 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...