
Urządzenia i Akcesoria
Clafoutis salé à la brousse et aux tomates cerise
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
75 g de farine tamisée
-
200 g de lait
-
4 œufs
-
300 g de crème liquide 30-40% m.g.
-
200 g de fromage de brousse de brebis, égoutté
-
du sel
-
du poivre moulu
-
1 gousse d'ail
-
beurre pour le moule
-
250 g de tomates cerise coupées en deux
-
2 branches de thym frais effeuillées
-
3 feuilles de laurier frais
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
526 kcal /
2198 kJ
Białko
17 g
Tłuszcz
40 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix® n°11
67 Przepisów
Francja
Francja