
Urządzenia i Akcesoria
Clafoutis salé à la brousse et aux tomates cerise
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
de farine tamisée75 g
-
de lait200 g
-
œufs4
-
de crème liquide 30-40% m.g.300 g
-
de fromage de brousse de brebis, égoutté200 g
-
du sel
-
du poivre moulu
-
gousse d'ail1
-
beurre pour le moule
-
de tomates cerise coupées en deux250 g
-
de thym frais effeuillées2 branches
-
feuilles de laurier frais3
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
526 kcal /
2198 kJ
Białko
17 g
Tłuszcz
40 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix® n°11
67 Przepisów
Francja
Francja