Poulet à la sauge, légumes à la crème

Poulet à la sauge, légumes à la crème

4.0 19 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions

Składniki

  • de navet (1), en cubes
    150 g
  • de carottes (2), en cubes
    150 g
  • de pommes de terre rattes, en cubes
    175 g
  • de crème liquide légère
    100 g
  • de cannelle en poudre
    1 c. à café
  • sel
  • poivre moulu
  • d'eau
    500 g
  • d'aiguillettes de poulet
    450 g
  • de feuilles de sauge fraîche
    1 bouquet

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 299 kcal / 1256 kJ
Białko 35 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...