Poulet à la sauge, légumes à la crème

Poulet à la sauge, légumes à la crème

3.9 20 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions

Składniki

  • 150 g de navet (1), en cubes
  • 150 g de carottes (2), en cubes
  • 175 g de pommes de terre rattes, en cubes
  • 100 g de crème liquide légère
  • 1 c. à café de cannelle en poudre
  • sel
  • poivre moulu
  • 500 g d'eau
  • 450 g d'aiguillettes de poulet
  • 1 bouquet de feuilles de sauge fraîche

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 35 g
Kalorie 1256 kJ / 299 kcal
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...