
Urządzenia i Akcesoria
Bouillon de volaille maison
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
800 g
Składniki
-
petit oignon coupé en quatre1
-
d'ail1 gousse
-
carotte coupée en rondelles1
-
de céleri branche coupé en morceaux de 2 cm25 g
-
de feuilles vertes de poireau coupées en morceaux25 g
-
clou de girofle (opcjonalnie)1
-
de sel1 c. à café
-
de thym frais2 brins
-
de poivre moulu1 pincée
-
carcasse d'un petit poulet cuit coupée en morceaux1
-
d'eau850 g
Wartości odżywcze na 800 g
Kalorie
16 kcal /
69 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix n°8
69 Przepisów
Francja
Francja