Bouillon de volaille maison

Bouillon de volaille maison

4.4 56 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
800 g

Składniki

  • petit oignon coupé en quatre
    1
  • d'ail
    1 gousse
  • carotte coupée en rondelles
    1
  • de céleri branche coupé en morceaux de 2 cm
    25 g
  • de feuilles vertes de poireau coupées en morceaux
    25 g
  • clou de girofle (opcjonalnie)
    1
  • de sel
    1 c. à café
  • de thym frais
    2 brins
    1 feuille de laurier frais
  • de poivre moulu
    1 pincée
  • carcasse d'un petit poulet cuit coupée en morceaux
    1
  • d'eau
    850 g

Wartości odżywcze na 800 g

Kalorie 16 kcal / 69 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...