Sauce à l'oseille

Sauce à l'oseille

4.2 13 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
200 g

Składniki

  • 60 g d'échalotes
  • 15 g de beurre
  • 150 g de vin blanc
  • 150 g de crème liquide 35% m.g.
  • 100 g d'eau
  • ½ c. à café de fumet de poisson déshydraté
  • 60 g d'oseille dénervée
  • 15 g de jus de citron fraîchement pressé
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 200 g

Sód 449 mg
Białko 6 g
Kalorie 2990 kJ / 724 kcal
Tłuszcz 65 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 41 g
Węglowodany 16 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...