Sauce à l'oseille

Sauce à l'oseille

4.5 12 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
200 g

Składniki

  • d'échalotes
    60 g
  • de beurre
    15 g
  • de vin blanc
    150 g
  • de crème liquide 35% m.g.
    150 g
  • d'eau
    100 g
  • de fumet de poisson déshydraté
    ½ c. à café
  • d'oseille dénervée
    60 g
  • de jus de citron fraîchement pressé
    15 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées

Wartości odżywcze na 200 g

Kalorie 724 kcal / 2990 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 65 g
Węglowodany 16 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 41 g
Sód 449 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...