
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 9 feuilles de sauge fraîche
- 40 g de noisettes
- 50 g de parmesan coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 70 g d'oignon coupé en deux
- 20 g d'huile végétale et un peu pour les ramequins
- 250 g de ricotta fraîche égouttée
- 1 œuf
- 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 500 g d'eau
- 6 c. à café de compote de canneberges
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 200 kcal / 838 kJ
- Białko
- 9 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Węglowodany
- 4 g
- Błonnik
- 0.9 g