Tarte salée aux petits-suisses et légumes verts

Tarte salée aux petits-suisses et légumes verts

4.0 2 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 parts

Składniki

  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    180 g
  • petits-suisses
    5
  • de fleur de sel
    1 pincée
  • d'huile d'olive
    50 g
  • oignons
    2
  • de coriandre fraîche
    ½ bouquet
  • citron jaune
    1
  • d'eau
    400 g
  • de fèves fraîches en cosses
    800 g
  • de petits pois frais
    500 g
  • glaçons
    5
  • de pois gourmands
    100 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • beurre pour le moule
  • de crème fraîche
    35 g
  • de vinaigre balsamique
    10 g
  • graines de sésame
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 598 kcal / 2507 kJ
Białko 24 g
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 55 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...