Côtelettes d'agneau et purée d'artichauts

Côtelettes d'agneau et purée d'artichauts

4.0 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • de noisettes décortiquées
    100 g
  • de feuilles de menthe fraîche
    1 bouquet
  • de coriandre fraîche
    1 bouquet
  • du sel
  • du poivre moulu
  • artichauts poivrade
    6
  • de beurre en dés
    20 g
  • d'eau
    350 g
  • de fonds d'artichaut surgelés
    800 g
  • côtelettes premières d'agneau
    8

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 607 kcal / 2512 kJ
Białko 27 g
Tłuszcz 42 g
Węglowodany 21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...