
Urządzenia i Akcesoria
Côtelettes d'agneau et purée d'artichauts
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
d'huile d'olive2 c. à soupe
-
de noisettes décortiquées100 g
-
de feuilles de menthe fraîche1 bouquet
-
de coriandre fraîche1 bouquet
-
du sel
-
du poivre moulu
-
artichauts poivrade6
-
de beurre en dés20 g
-
d'eau350 g
-
de fonds d'artichaut surgelés800 g
-
côtelettes premières d'agneau8
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
607 kcal /
2512 kJ
Białko
27 g
Tłuszcz
42 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix n°9
66 Przepisów
Francja
Francja