Côtelettes d'agneau et purée d'artichauts

Côtelettes d'agneau et purée d'artichauts

4.0 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 100 g de noisettes décortiquées
  • 1 bouquet de feuilles de menthe fraîche
  • 1 bouquet de coriandre fraîche
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 6 artichauts poivrade
  • 20 g de beurre en dés
  • 350 g d'eau
  • 800 g de fonds d'artichaut surgelés
  • 8 côtelettes premières d'agneau

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 27 g
Kalorie 2512 kJ / 607 kcal
Tłuszcz 42 g
Węglowodany 21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...