Mijoté de haricots blancs au paprika, croûtons persillés

Mijoté de haricots blancs au paprika, croûtons persillés

2.7 21 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 13 godz. 40 min
4 portions

Składniki

La veille
  • de haricots blancs secs
    200 g
Le jour même
  • de persil frais
    1 bouquet
  • d'ail pelées
    2 gousses
  • d'huile d'olive
    30 g
  • oignon coupé en quatre
    1
  • de lardons fumés
    75 g
  • de tomates concassées en conserve
    400 g
  • feuilles de laurier frais
    2
  • de paprika
    1 c. à café
  • de bicarbonate de sodium
    1 c. à café
  • du poivre moulu
  • d'eau
    350 g
  • de pain
    4 tranches

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 375 kcal / 1565 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 38 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...