
Urządzenia i Akcesoria
Rozgrzewający kompot z obierków gruszek
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 porcji
Składniki
-
gruszek dojrzałych, nieobranych7 - 8
-
wody1200 g
-
laska cynamonu przełamana na pół1
-
korzenia imbiru, świeżego pokrojonego w 2 mm plastry10 g
-
skórki otartej z pomarańczy ekologicznej, bez białych błonek5 g
-
soku z pomarańczy, świeżo wyciśniętego40 - 60 g
-
miodu płynnego10 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
32 kcal /
132 kJ
Białko
0 g
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
8 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
0 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ZERO WASTE
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Napar jabłkowy
40 min
Mleko z miodem i czosnkiem
5 min
Kompot gruszkowy (w słoikach na zimę)
50 min
Korzenny napar z zielonej herbaty z owocami
35 min
Syrop imbirowy
1 godz. 45 min
Kwiaty czarnego bzu smażone w cieście
30 min
Kompot jabłkowo-gruszkowy
1 godz. 15 min
Kompot porzeczkowo-agrestowy
30 min
Złote mleko z kurkumą
10 min
Napój cytrynowy na ciepło
10 min
Kompot rabarbarowy z imbirem i pomarańczą
20 min
Kompot z rabarbaru
2 godz. 15 min