
Urządzenia i Akcesoria
Rozgrzewający kompot z obierków gruszek
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 porcji
Składniki
-
gruszek dojrzałych, nieobranych7 - 8
-
wody1200 g
-
laska cynamonu przełamana na pół1
-
korzenia imbiru, świeżego pokrojonego w 2 mm plastry10 g
-
skórki otartej z pomarańczy ekologicznej, bez białych błonek5 g
-
soku z pomarańczy, świeżo wyciśniętego40 - 60 g
-
miodu płynnego10 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
32 kcal /
132 kJ
Białko
0 g
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
8 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
0 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ZERO WASTE
10 Przepisów
Polska
Polska