Urządzenia i Akcesoria
Fish stock
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
1315 g
Składniki
-
water1500 g
-
fish bones cut into pieces (approx. 5 cm - see Tips)300 - 500 g
-
salt½ tsp
-
dried bay leaves2
-
black peppercorns6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1315 g
Sód
3623.4 mg
Białko
129.9 g
Kalorie
3398.6 kJ /
812.3 kcal
Tłuszcz
31.8 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
2.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chao qing cai (Chinese greens)
10 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Braised Chicken Feet and Abalone
50 min
Chorizo and squid stew (TM6)
5 godz. 30 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 min
Lotus Leaf Glutinous Rice
1 godz. 35 min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 godz. 45 min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Mango pudding
12 godz. 15 min
Teochew Seafood Porridge
45 min