Fish stock
TM6 TM5 TM31

Fish stock

4.6 (12 ocen)

Składniki

  • 1500 g water
  • 300 - 500 g fish bones, cut into pieces (approx. 5 cm - see Tips)
  • ½ tsp salt
  • 2 dried bay leaves
  • 6 black peppercorns

Wartości odżywcze
na 1315 g
Kalorie
3398.6 kJ / 812.3 kcal
Białko
129.9 g
Węglowodany
2.1 g
Tłuszcz
31.8 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Błonnik
0.8 g
Sód
3623.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy