Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g water
- 300 - 500 g fish bones, cut into pieces (approx. 5 cm - see Tips)
- ½ tsp salt
- 2 dried bay leaves
- 6 black peppercorns
- Wartości odżywcze
- na 1315 g
- Kalorie
- 3398.6 kJ / 812.3 kcal
- Białko
- 129.9 g
- Węglowodany
- 2.1 g
- Tłuszcz
- 31.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 3623.4 mg
Alternatywne przepisy
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
45min
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24h 40min
Yu wan tang (fish ball soup)
40min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 godz. 15 min
Wasabi mayonnaise
10min
Cherry Blossom Steamed Dumplings
1h 5min
Yu Sang
1h
Hearty seafood chowder
45min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2h
Teochew rice porridge with sweet potato
30 Min
Hearty seafood chowder
1h
Seafood and corn chowder
40min