Urządzenia i Akcesoria
Fish stock
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
1315 g
Składniki
-
water1500 g
-
fish bones cut into pieces (approx. 5 cm - see Tips)300 - 500 g
-
salt½ tsp
-
dried bay leaves2
-
black peppercorns6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1315 g
Sód
3623.4 mg
Białko
129.9 g
Kalorie
3398.6 kJ /
812.3 kcal
Tłuszcz
31.8 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
2.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salted Fish Pork Belly
30 min
XO sauce
1 godz. 50 min
Savory Turnip Cake
26 godz. 55 min
Plum sauce
55 min
Radish cakes
1 godz. 5 min
Summer seafood soup
45 min
Authentic Meat Floss
1 godz. 40 min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 godz. 15 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Marinated capsicum
55 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.