Urządzenia i Akcesoria
Fish stock
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
1315 g
Składniki
-
water1500 g
-
fish bones cut into pieces (approx. 5 cm - see Tips)300 - 500 g
-
salt½ tsp
-
dried bay leaves2
-
black peppercorns6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1315 g
Sód
3623.4 mg
Białko
129.9 g
Kalorie
3398.6 kJ /
812.3 kcal
Tłuszcz
31.8 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
2.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Anise-cured salmon
14 godz. 10 min
Mussels in turmeric and ginger broth
20 min
Hearty seafood chowder
45 min
Cream of mushroom soup
20 min
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 min
Creamy chicken cauliflower soup (Skinnymixers)
40 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Steamed mushroom and egg pots
40 min
Fish and prawn stock
20 min
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1 godz.
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 godz. 45 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min