Fish stock

Fish stock

4.6 12 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
1315 g

Składniki

  • water
    1500 g
  • fish bones cut into pieces (approx. 5 cm - see Tips)
    300 - 500 g
  • salt
    ½ tsp
  • dried bay leaves
    2
  • black peppercorns
    6

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1315 g

Sód 3623.4 mg
Białko 129.9 g
Kalorie 3398.6 kJ / 812.3 kcal
Tłuszcz 31.8 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Węglowodany 2.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...