Urządzenia i Akcesoria
Fish stock
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
1315 g
Składniki
-
water1500 g
-
fish bones cut into pieces (approx. 5 cm - see Tips)300 - 500 g
-
salt½ tsp
-
dried bay leaves2
-
black peppercorns6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1315 g
Sód
3623.4 mg
Białko
129.9 g
Kalorie
3398.6 kJ /
812.3 kcal
Tłuszcz
31.8 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
2.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30 min
Chicken stock powder
6 godz. 35 min
Asian master stock
1 godz. 45 min
Thai Green Curry Paste
10 min
Tom kha gai (Thai chicken coconut soup)
30 min
Larb (spicy minced chicken salad)
40 min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1 godz. 45 min
Tom kha prawns
25 min
Hearty seafood chowder
45 min
Mussels in turmeric and ginger broth
20 min
Citrus seafood salad
1 godz.
Japanese toasted sesame salad dressing
10 min