Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g water
- 300 - 500 g fish bones, cut into pieces (approx. 5 cm - see Tips)
- ½ tsp salt
- 2 dried bay leaves
- 6 black peppercorns
- Wartości odżywcze
- na 1315 g
- Kalorie
- 3398.6 kJ / 812.3 kcal
- Białko
- 129.9 g
- Węglowodany
- 2.1 g
- Tłuszcz
- 31.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 3623.4 mg
Alternatywne przepisy
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 min
Miso fish with Asian greens
24h 45min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 godz. 45 min
Rice Wine Chicken
30 min
Nam Jim
10 min
Sugarcane Water Chestnut Drink
50min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Suan la tang (hot and spicy soup)
35min
Hearty seafood chowder
45 min
Thai-style prawn broth with spicy apples
1h 15min
Mushroom cappuccino
25 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min