Urządzenia i Akcesoria
Italian sausages
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
10 portions
Składniki
-
sea salt to taste20 - 25 g
-
mixed spice1 tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
ground cloves¼ tsp
-
ground cinnamon⅛ tsp
-
ground coriander⅛ tsp
-
dried chilli flakes to taste3 - 6 tsp
-
white wine100 g
-
boneless pork shoulder skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen2000 g
-
garlic cloves2
-
sausage casings (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1003.1 mg
Białko
34.6 g
Kalorie
2027.2 kJ /
484.5 kcal
Tłuszcz
36.2 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
12.5 g
Węglowodany
1.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiralized Pumpkin with Salami, Gorgonzola and Walnuts
Brak ocen
Pickled vegetables
745 godz.
Spam
1 godz. 15 min
Greek Yogurt
11 godz. 40 min
Chocolate Pecan Toffee
40 min
Barbecued pork ribs
26 godz. 15 min
Tomato paste
2 godz. 20 min
Kiwifruit jam
4 godz. 35 min
Marinated feta cheese
170 godz.
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
35 min
Traditional Worcestershire sauce
35 min
Meatballs in a sticky plum sauce
1 godz. 25 min