Urządzenia i Akcesoria
Italian sausages
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
10 portions
Składniki
-
sea salt to taste20 - 25 g
-
mixed spice1 tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
ground cloves¼ tsp
-
ground cinnamon⅛ tsp
-
ground coriander⅛ tsp
-
dried chilli flakes to taste3 - 6 tsp
-
white wine100 g
-
boneless pork shoulder skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen2000 g
-
garlic cloves2
-
sausage casings (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1003.1 mg
Białko
34.6 g
Kalorie
2027.2 kJ /
484.5 kcal
Tłuszcz
36.2 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
12.5 g
Węglowodany
1.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8 godz. 50 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Menudo
45 min
Magnolia Kitchen caramel ganache
4 godz. 40 min
Homemade Sour Cream
16 godz. 30 min
Flower Pot Egg Pudding
3 godz. 15 min
Ratatouille galette (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 40 min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2 godz. 20 min
Ginger beer and sesame dipping sauce (for dumplings)
10 min
Crunchy caramel popcorn
2 godz. 15 min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
Caramel toffees
2 godz.