Urządzenia i Akcesoria
Italian sausages
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
10 portions
Składniki
-
sea salt to taste20 - 25 g
-
mixed spice1 tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
ground cloves¼ tsp
-
ground cinnamon⅛ tsp
-
ground coriander⅛ tsp
-
dried chilli flakes to taste3 - 6 tsp
-
white wine100 g
-
boneless pork shoulder skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen2000 g
-
garlic cloves2
-
sausage casings (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1003.1 mg
Białko
34.6 g
Kalorie
2027.2 kJ /
484.5 kcal
Tłuszcz
36.2 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
12.5 g
Węglowodany
1.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Yoghurt dressing
10 min
Caramelised balsamic reduction
30 min
Peking-Style Duck Pancakes
11 godz. 25 min
Yu Sheng Prosperity salad (Thermomix® Cutter)
30 min
Dave Barbaro's spiced pork sausages
40 min
Christy Tania's 20th Anniversary Show Stopper
72 godz.
"Little house" slice
6 godz. 30 min
Wonton wrappers
55 min
Garlic Chili Sauce
30 min
Protein pudding
6 godz. 35 min
Hoi sin sauce
15 min
Soy milk and Mantou buns
6 godz.