Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Melon salad
- 1 continental cucumber, peeled, deseeded and cut into small cubes (5 mm)
- salt, for sprinkling and seasoning
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 4 sprigs fresh mint, leaves only
- 4 sprigs fresh chives, cut into pieces
- 30 g sherry vinegar
- 20 g lemon juice
- 1 tsp honey
- 80 g grapeseed oil
- 2 tomatoes (ripe, but firm), peeled, deseeded and cut into small cubes (5 mm)
- 1 melon (approx. 2000 g), flesh only, cut into cubes (2 cm - see Tips)
Herb and garlic bread
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 garlic clove
- 100 g salted butter, softened
- 1 baguette (approx. 40 cm in length)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1683.7 kJ / 400.9 kcal
- Białko
- 7.8 g
- Węglowodany
- 41.5 g
- Tłuszcz
- 21.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 995.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30min
Grilled potato salad with pangrattato
40min
Pumpkin, kale and tempeh breakfast bowl
30min
Green juice
5 Min
Green garden juice
5 Min
Steamed corn with chipotle mayonnaise and coriander salsa
45 min
Mixed fruit compote with goat's cheese and granola on toast
50min
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
50min
Tropical smoothie bowl
20min
Mango and cayenne juice
35min
Dessert pizzas (Jo Whitton)
1h 15min
Orange juice
5 Min