Melon salad with herb and garlic bread

Melon salad with herb and garlic bread

4.5 15 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
8 portions

Składniki

Melon salad
  • continental cucumber peeled, deseeded and cut into small cubes (5 mm)
    1
  • salt for sprinkling and seasoning
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    4 sprigs
  • fresh mint leaves only
    4 sprigs
  • fresh chives cut into pieces
    4 sprigs
  • sherry vinegar
    30 g
  • lemon juice
    20 g
  • honey
    1 tsp
  • grapeseed oil
    80 g
  • tomatoes (ripe, but firm), peeled, deseeded and cut into small cubes (5 mm)
    2
  • melon (approx. 2000 g), flesh only, cut into cubes (2 cm - see Tips)
    1
Herb and garlic bread
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    2 sprigs
  • garlic clove
    1
  • salted butter softened
    100 g
  • baguette (approx. 40 cm in length)
    1

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 995.6 mg
Białko 7.8 g
Kalorie 1683.7 kJ / 400.9 kcal
Tłuszcz 21.8 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Węglowodany 41.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...