Urządzenia i Akcesoria
Agedashi tofu
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
silken tofu soft - medium400 g
-
potato starch40 g
-
daikon peeled and finely grated (see Tips)100 g
-
dashi powder (see Tips)1 ½ tsp
-
water450 g
-
mirin60 g
-
Japanese soy sauce60 g
-
grapeseed oil to fry150 g
-
spring onions/green onions finely sliced2
-
shichimi togarashi powder to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
644.8 mg
Białko
10.4 g
Kalorie
2468.3 kJ /
590 kcal
Tłuszcz
54.3 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Węglowodany
14.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hainanese Chicken Rice
4 godz. 5 min
KL Hokkien Noodles
35 min
Indonesian white spice paste
35 min
Creamy miso mushroom udon
45 min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10 godz. 25 min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30 min
Vegetable Fritters
20 min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 godz. 5 min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 godz. 25 min
Mantao Buns with Dairy-Free Pumpkin Soup
1 godz. 20 min
Hainanese chicken and rice
1 godz. 50 min
Mantao
1 godz.