Urządzenia i Akcesoria
Agedashi tofu
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
silken tofu soft - medium400 g
-
potato starch40 g
-
daikon peeled and finely grated (see Tips)100 g
-
dashi powder (see Tips)1 ½ tsp
-
water450 g
-
mirin60 g
-
Japanese soy sauce60 g
-
grapeseed oil to fry150 g
-
spring onions/green onions finely sliced2
-
shichimi togarashi powder to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
644.8 mg
Białko
10.4 g
Kalorie
2468.3 kJ /
590 kcal
Tłuszcz
54.3 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Węglowodany
14.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50 min
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
30 min
Hainanese Chicken Rice
4 godz. 5 min
Sicilian prawn salad
40 min
Beef Rendang
1 godz. 35 min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 godz.
Cafe-style miso mushrooms
25 min
Sichuan zucchini and eggplant
1 godz. 15 min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 min
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50 min
Kimchi Tofu Soup
35 min
Tomato-egg drop soup
20 min