Urządzenia i Akcesoria
Agedashi tofu
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
silken tofu soft - medium400 g
-
potato starch40 g
-
daikon peeled and finely grated (see Tips)100 g
-
dashi powder (see Tips)1 ½ tsp
-
water450 g
-
mirin60 g
-
Japanese soy sauce60 g
-
grapeseed oil to fry150 g
-
spring onions/green onions finely sliced2
-
shichimi togarashi powder to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
644.8 mg
Białko
10.4 g
Kalorie
2468.3 kJ /
590 kcal
Tłuszcz
54.3 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Węglowodany
14.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 min
Vegetable Massaman curry
45 min
Vegetarian Tacos
Brak ocen
Cauliflower Tabbouleh
10 min
Yellow Curry noodle soup
20 min
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
1 godz.
Yellow curry with mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 min
Crispy Korean tofu
1 godz. 20 min
Hainanese chicken and rice
1 godz. 50 min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1 godz. 35 min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 godz. 25 min