
Urządzenia i Akcesoria
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
piece fresh ginger3 cm
-
tomato passata250 g
-
water400 g
-
white wine vinegar90 g
-
raw sugar70 g
-
English mustard70 g
-
Worcestershire sauce30 g
-
ground chilli1 - 1 ½ tsp
-
smoked paprika2 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
salt1 tsp
-
pork ribs (cut into 2 ribs per piece)1000 - 1200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
983.8 kcal /
4131.7 kJ
Białko
57.4 g
Tłuszcz
73.7 g
Węglowodany
23.8 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
28.4 g
Sód
1167.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Oysters Kilpatrick
15 min
Aussie potato salad
1 godz. 30 min
Earl Grey and whisky glaze
1 godz.
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Tomato paste
2 godz. 20 min
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30 min
Stuffed chicken with herbed mushroom rice
2 godz. 15 min
Glazed chicken with hasselback pumpkin
1 godz. 35 min
Chicken and mushroom lasagne
1 godz. 55 min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 godz. 10 min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 godz.
Mushroom and bacon pasta
30 min