Urządzenia i Akcesoria
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
piece fresh ginger3 cm
-
tomato passata250 g
-
water400 g
-
white wine vinegar90 g
-
raw sugar70 g
-
English mustard70 g
-
Worcestershire sauce30 g
-
ground chilli1 - 1 ½ tsp
-
smoked paprika2 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
salt1 tsp
-
pork ribs (cut into 2 ribs per piece)1000 - 1200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1167.4 mg
Białko
57.4 g
Kalorie
4131.7 kJ /
983.8 kcal
Tłuszcz
73.7 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
28.4 g
Węglowodany
23.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Mushroom croustade
1 godz. 35 min
Cobb salad with buttermilk dressing
1 godz.
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1 godz. 45 min
Classic Flammkuchen
1 godz.
Prawn and mushroom crepes
50 min
Coffee-rubbed beef with fennel salad
3 godz. 15 min
Pork fillet with mustard
35 min
Spiced garlic prawns and calamari
15 min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25 min
Bourbon pork ribs
5 godz. 50 min
Garlic prawns
25 min