Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 garlic cloves
- 3 cm piece fresh ginger
- 250 g tomato passata
- 400 g water
- 90 g white wine vinegar
- 70 g raw sugar
- 70 g English mustard
- 30 g Worcestershire sauce
- 1 - 1 ½ tsp ground chilli
- 2 tbsp smoked paprika
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp salt
- 1000 - 1200 g pork ribs (cut into 2 ribs per piece)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4131.7 kJ / 983.8 kcal
- Białko
- 57.4 g
- Węglowodany
- 23.8 g
- Tłuszcz
- 73.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 28.4 g
- Błonnik
- 4.3 g
- Sód
- 1167.4 mg
Alternatywne przepisy
Sweet and sour pork ribs
35 min
Chicken chasseur
1h 50min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4 Std. 20 Min
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Buffalo chicken wings
45 min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Barbecued pork ribs
26 Std. 15 Min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25 min
Korean barbecue pork with rice salad
40 min
Pork belly with spring onions
1óra 10p
Beef "Burgundy"
40 min
Wonton soup (pork)
45 min