Urządzenia i Akcesoria
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
piece fresh ginger3 cm
-
tomato passata250 g
-
water400 g
-
white wine vinegar90 g
-
raw sugar70 g
-
English mustard70 g
-
Worcestershire sauce30 g
-
ground chilli1 - 1 ½ tsp
-
smoked paprika2 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
salt1 tsp
-
pork ribs (cut into 2 ribs per piece)1000 - 1200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1167.4 mg
Białko
57.4 g
Kalorie
4131.7 kJ /
983.8 kcal
Tłuszcz
73.7 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
28.4 g
Węglowodany
23.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef ragu
1 godz. 25 min
Curry lamb cutlets
1 godz.
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
2 godz.
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 godz. 20 min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 godz. 25 min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 min
Pocket roast beef with seeded mustard sauce
1 godz. 30 min
Lemon chicken with crispy potatoes
2 godz. 40 min