Chicken with capsicum

Chicken with capsicum

3.9 156 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • brown onion cut into halves, then cut into thin slices (5 mm)
    100 g
  • vegetable oil
    40 g
  • skinless, boneless chicken thighs cut into pieces (2 cm)
    500 g
  • capsicum (any colours), deseeded and cut into pieces (2 cm)
    400 g
  • water plus an extra 2 tablespoons
    200 g
  • tomatoes cut into pieces
    200 g
  • hot paprika
    1 tsp
  • sweet paprika
    ½ tsp
  • dried basil
    1 tsp
  • dried oregano
    1 tsp
  • salt plus extra to taste
    1 tsp
  • ground black pepper plus extra to taste
    ¼ tsp
  • Chicken stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • tomato paste (see Tips)
    20 g
  • gluten free cornflour
    1 tbsp
  • fresh basil leaves for garnishing
  • cooked rice to serve

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 976.1 mg
Białko 26.5 g
Kalorie 1415.4 kJ / 337 kcal
Tłuszcz 11 g
Błonnik 4.5 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Węglowodany 30.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...