Urządzenia i Akcesoria
Chicken with capsicum
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
brown onion cut into halves, then cut into thin slices (5 mm)100 g
-
vegetable oil40 g
-
skinless, boneless chicken thighs cut into pieces (2 cm)500 g
-
capsicum (any colours), deseeded and cut into pieces (2 cm)400 g
-
water plus an extra 2 tablespoons200 g
-
tomatoes cut into pieces200 g
-
hot paprika1 tsp
-
sweet paprika½ tsp
-
dried basil1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
tomato paste (see Tips)20 g
-
gluten free cornflour1 tbsp
-
fresh basil leaves for garnishing
-
cooked rice to serve
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
976.1 mg
Białko
26.5 g
Kalorie
1415.4 kJ /
337 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
30.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and sweet corn soup
30 min
Shepherd's pie
55 min
Niu rou mian (beef noodles)
35 min
Chicken chasseur (Skinnymixers)
1 godz. 50 min
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
40 min
Stir-fry beef bowl
35 min
Chicken and almond stir-fry
30 min
Lamb and quinoa stew
1 godz.
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Chicken fusilli with mushrooms
40 min
Pastitsio
1 godz. 30 min
Chicken pesto pasta
30 min