Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g brown onion, cut into halves, then cut into thin slices (5 mm)
- 40 g vegetable oil
- 500 g skinless, boneless chicken thighs, cut into pieces (2 cm)
- 400 g capsicum (any colours), deseeded and cut into pieces (2 cm)
- 200 g water plus an extra 2 tablespoons
- 200 g tomatoes, cut into pieces
- 1 tsp hot paprika
- ½ tsp sweet paprika
- 1 tsp dried basil
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 20 g tomato paste (see Tips)
- 1 tbsp gluten free cornflour
- fresh basil leaves, for garnishing
- cooked rice, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1415.4 kJ / 337 kcal
- Białko
- 26.5 g
- Węglowodany
- 30.6 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.3 g
- Błonnik
- 4.5 g
- Sód
- 976.1 mg
Alternatywne przepisy
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Beef spezzatino
1h 45min
Irish lamb stew
6 Std. 20 Min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM6)
4h
Chicken pesto pasta
30min
Chorizo meatballs and potato stew
40min
Apricot chicken risotto
30min
All-in-one chicken dinner
50min
Stir-fry beef bowl
35 Min
Chicken chasseur
1h 50 min
Irish stew
1h 30min
Chicken with sweet potato cheesy crust
1h 15 min