Urządzenia i Akcesoria
Chicken velouté meal (TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
brown onions cut into wedges (approx. 4 cm)200 g
-
water500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
leek white part only, cut into pieces220 g
-
nadine potatoes cut into pieces370 g
-
chicken tenderloins (approx. 400 g)8
-
fresh tarragon leaves only1 sprig
-
salt to season1 pinch
-
ground black pepper to season1 pinch
-
zucchini peeled into tagliatelle (see Tips)180 g
-
carrots peeled into tagliatelle (see Tips)340 g
-
crème fraîche1 ½ tbsp
-
Dijon mustard2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
668.5 mg
Białko
21.6 g
Kalorie
2283.2 kJ /
545.7 kcal
Tłuszcz
26.9 g
Błonnik
8.1 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Węglowodany
56.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Savoury herb baked ricotta
2 godz. 40 min
Herb and garlic dip
10 min
Creamy vanilla yoghurt
13 godz.
Beef and mushroom stroganoff
40 min
Pizza Bianca
40 min
Peanut brittle
1 godz. 30 min
Honeycomb
1 godz. 30 min
Pot-set plain yoghurt
12 godz.
Homemade Custard
15 min
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15 min
Fruity dream
10 min