
Urządzenia i Akcesoria
Chicken velouté meal (TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
brown onions cut into wedges (approx. 4 cm)200 g
-
water500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
leek white part only, cut into pieces220 g
-
nadine potatoes cut into pieces370 g
-
chicken tenderloins (approx. 400 g)8
-
fresh tarragon leaves only1 sprig
-
salt to season1 pinch
-
ground black pepper to season1 pinch
-
zucchini peeled into tagliatelle (see Tips)180 g
-
carrots peeled into tagliatelle (see Tips)340 g
-
crème fraîche1 ½ tbsp
-
Dijon mustard2 tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
545.7 kcal /
2283.2 kJ
Białko
21.6 g
Tłuszcz
26.9 g
Węglowodany
56.1 g
Błonnik
8.1 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Sód
668.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Custard (TM6)
15min
Beef and mushroom stroganoff
40min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40min
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15min
Runny custard
15min
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35min
Browned onions (200 g)
20min
Creamy vanilla yoghurt
13h
Brazilian cheese puffs
20min
Fruity dream (TM6)
10min
Peanut brittle
1h 30min
Pot-set plain yoghurt
12h