Contorno di carote e piselli

Contorno di carote e piselli

4.3 7 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • ½ mazzetto di prezzemolo fresco
  • 40 g di burro, non salato a pezzi
  • 500 g di carote a rondelle (5 mm)
    500 g di cavolo rapa, tagliato a fiammifero (1 x 3 cm)
  • ¾ cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe macinato
  • ¾ cucchiaino di zucchero
  • ½ cucchiaino di farina di grano (opcjonalnie)
  • 100 g di panna
  • 100 g di piselli surgelati

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 4 g
Kalorie 927 kJ / 223 kcal
Tłuszcz 16 g
Błonnik 5.3 g
Węglowodany 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...