Contorno di carote e piselli
TM6 TM5

Contorno di carote e piselli

4.5 (6 ocen)

Składniki

  • ½ mazzetto di prezzemolo fresco
  • 40 g di burro, non salato, a pezzi
  • 500 g di carote, a rondelle (5 mm)
    lub 500 g di cavolo rapa, tagliato a fiammifero (1 x 3 cm)
  • ¾ cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe macinato
  • ¾ cucchiaino di zucchero
  • ½ cucchiaino di farina di grano (opcjonalnie)
  • 100 g di panna
  • 100 g di piselli surgelati

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
927 kJ / 223 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
13 g
Tłuszcz
16 g
Błonnik
5.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy