Fagiolini al pomodoro

Fagiolini al pomodoro

4.9 27 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
4 porzioni

Składniki

  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglie lavate ed asciugate
  • ½ spicchio di aglio (opcjonalnie)
  • 80 g di cipolla a pezzi
  • 70 g di olio extravergine di oliva
  • 400 g di polpa di pomodoro a pezzi fresca o in scatola
  • 100 g di acqua
  • 1 cucchiaino raso di sale
  • 400 g di fagiolini verdi, freschi lavati
  • 1 pizzico di pepe macinato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 3.5 g
Kalorie 732 kJ / 175 kcal
Tłuszcz 14.9 g
Błonnik 5.2 g
Węglowodany 7.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...