Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di patate, pelate e a fette
- 1500 g di acqua
- 100 g di formaggio Emmental o altro formaggio simile semi-stagionato, a pezzi
- 30 g di Parmigiano, a pezzi
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco
- 100 g di prosciutto cotto, a fette e a pezzi
- 6 uova
- 70 g di pangrattato
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1749 kJ / 418 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Frittata di zucchine
40min
Contorno di peperoni al vapore
40min
Crostata di formaggio Gruviera
Brak ocen
Cornetti con carne macinata
30min
Hamburger impanato di tacchino e spinaci
10min
Insalata di cetrioli e mortadella
10min
Scaloppine ai funghi
40min
Frittata
35min
Soufflé di spinaci e uova
35min
Petto di pollo e zucchine
50min
Contorno di zucchine
30min
Focaccia al rosmarino
2h 30min