Pesce al vapore con verdure miste

Pesce al vapore con verdure miste

3.7 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 porzioni

Składniki

  • 80 g di olio extravergine di oliva
  • ¾ cucchiaino di sale
  • cucchiaino di pepe nero macinato
  • 1 - 2 limoni preferibilmente biologici, la scorza e il succo
  • 4 filetti di rombo (120-200 g l'uno)
    4 filetti di pesce bianco, (120-200 g l'uno)
  • 200 g di verdure miste (carote, zucchine, gambo di sedano, rape) a pezzi
  • 6 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 500 g di acqua
  • 400 g di patate pelate e a fette (3 mm)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 30 g
Kalorie 1693 kJ / 404 kcal
Tłuszcz 23 g
Błonnik 2.3 g
Węglowodany 19 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...