Urządzenia i Akcesoria
Cavolfiore gratinato
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
6 porzioni
Składniki
-
200 g di formaggio Gruviera in Stücken
-
500 g di acqua
-
1 cavolfiore (ca. 660 g), in Röschen
-
50 g di farina di grano
-
40 g di burro, non salato
-
500 g di latte
-
½ cucchiaino sale
-
2 pizzichi di pepe bianco, in polvere
-
1 - 2 pizzichi di noce moscata in polvere (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
17 g
Kalorie
1273 kJ /
305 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
5.1 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Patate lesse
30 min
Insalata di riso
40 min
Minestrone
45 min
Insalata di patate
1 godz. 5 min
Frittata
35 min
Fagiolini al pomodoro
55 min
Purea di patate
45 min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
45 min
Cavolfiori gratinati
50 min
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55 min
Crostata di marmellata
1 godz. 10 min
Contorno di zucchine
30 min