Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g di acqua, per cuocere al vapore
- 2000 g di sale grosso
- 1 orata, eviscerata e pulita, con la testa e le squame (800-1000 g)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 goccio di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1268 kJ / 304 kcal
- Białko
- 45.74 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 13.49 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Purè di patate nature
55 min
Pesto di basilico
10 min
Insalata di mare
1 Std. 15 Min
Crema di piselli e zenzero con salmone al limone e broccoli
1 Std.
Orata al sale
40 Min
Pepata di cozze
55 min
Insalata di farro e pollo
1 Std. 30 Min
Funghi all'aglio
20 Min
Pasta frolla dolce
1 Std. 50 Min
Pesce al vapore con verdure miste
1 Std. 15 Min
Salmone con noodles di zucchine
25 Min
Insalata di gamberoni alla siciliana
40 Min