Urządzenia i Akcesoria
Cottura della pasta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 porzioni
Składniki
-
1200 g di acqua
-
1 ½ cucchiaino di sale
-
320 g di pasta secca corta o lunga (ad es. penne, spaghetti)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
10 g
Kalorie
1164 kJ /
278 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
4.1 g
Węglowodany
56 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Insalata di riso
1 godz.
Cottura della pasta
20 min
Uova sode
20 min
Cottura del riso a chicco lungo
35 min
Cottura del riso
25 min
Uova sode
20 min
Penne sgombro, pomodorini e erbe aromatiche
35 min
Salsa al pomodoro
25 min
Fagiolini al pomodoro
55 min
Sformato di pipe
50 min
Castagne lesse
55 min
Patate lesse
30 min