Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g di cipolla, in quarti
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di piselli surgelati
- 150 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 120 g di prosciutto iberico, a pezzetti
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1431 kJ / 342 kcal
- Białko
- 15.85 g
- Węglowodany
- 13.69 g
- Tłuszcz
- 24.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa di pomodoro per tutti i giorni
30 min
Cavolfiori gratinati
50 min
Uova sode
20 min
Purè di patate
45 min
Uova sode
20 min
Piselli al prosciutto
25 min
Spezzatino di manzo
1h 50min
Uova all'occhio di bue cotte a vapore
15 menit
Piselli al prosciutto
20 min
Patate lesse
30 min
Contorno di verdure
25 min
Fagiolini al pomodoro
55 Min