Pepata di cozze
TM31 TM5

Pepata di cozze

4.5 (19 ocen)

Składniki

  • 1 mazzetto di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate + i gambi
  • ½ cucchiaino di pepe nero a grani
  • 1 - 2 spicchi di aglio, a piacere
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g pomodori ciliegino a metà
  • 1 pizzico di sale
  • 500 g di acqua
  • 1000 g di cozze fresche, pulite

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
594 kJ / 142 kcal
Białko
9.8 g
Węglowodany
4.2 g
Tłuszcz
9.7 g
Błonnik
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy