Pepata di cozze

Pepata di cozze

4.4 21 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

  • 1 mazzetto di prezzemolo le foglioline lavate ed asciugate + i gambi
  • ½ cucchiaino di pepe nero a grani
  • 1 - 2 spicchi di aglio a piacere
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g pomodori ciliegino a metà
  • 1 pizzico di sale
  • 500 g di acqua
  • 1000 g di cozze fresche, pulite

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 142 kcal / 594 kJ
Białko 9.8 g
Tłuszcz 9.7 g
Węglowodany 4.2 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...